Sähköposti on nopein yhteydenottotapa

Noudatamme toiminnassamme yleistä, hyvää toimintatapaa, sähköisen kaupankäynnin pelisääntöjä sekä normaaleja kuluttajakauppaa koskevia lakeja.

Tuotteemme myydään suoraan tehtaalta tai omasta varastostamme.

Kaikkissa tuotteissamme on ennakkomaksu periaate kun maksusuoritus näkyy meillä toimitamme tuotteet asiakkaalle.

EHDOISTA

Näitä ehtoja sovelletaan Edullinenverkkokauppa.fi:n ja kuluttajan (myöhemmin asiakas) välillä, kuluttajan tilatessa tuotteita Edullinenverkkokauppa.fi:n verkkokaupan valikoimista.

Edullinenverkkokauppa.com:lla on oikeus muuttaa tämän sivuston sisältöä, hinnastoja sekä ehtoja ennalta ilmoittamatta. Sisällöt, hinnastot ja ehdot asettuvat voimaan heti, kun ne julkaistaan www.edullinenverkkokauppa.fi -sivustolla.

Mikäli sivustolla esiintyy ilmiselviä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä Edullinenverkkokauppa.fi:lla on oikeus olla toimittamatta tuotetta näiden virheellisten tietojen perusteella. On asiakkaan itsensä vastuulla, hyväksyykö tuotteen korjatuin ehdoin ja tiedoin .

TÄRKEÄÄ ! 

Tilaamisen jälkeen saatte tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistuksen puuttuminen tarkoittaa, että tilaus ei ole rekisteröitynyt järjestelmäämme.
Ota tällöin välittömästi yhteyttä meihin sähköpostitse: info (at) edullinenverkkokauppa.fi

HINNAT JA TUOTTEET 

Tuotteet myydään sellaisenaan kuin ne ovat ja niiden hinnat löytyvät verkkokaupasta. Tuotekuvat ovat suuntaa antavia ja ne voivat poiketa myytävästä tuotteesta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimituskustannukset näkyvät kokonaisuudessaan ostoskorissa, valitsemalla toimitustapa joissa toimitushinta on esillä.

TUOTEKUVAT JA MUUT MATERIAALIT 

Tuotekuvien ja muun materiaalin tekijänoikeudet kuuluvat kuvien tai materiaalien tekijöille ja/tai Edullinenverkkokauppa.fi:lle. Kuvat ovat esillä tekijöiden luvilla. Kuvien tai muun materiaalin kopiointi ja kaikki käyttö on kiellettyä ilman kirjallista lupaa Edullinenverkkokauppa.com:ltä. Kaikki oikeudet pidetään. 

Kuvat ovat havainnollistamista varten. Kuvissa esiintyvät värit ja värisävyt ovat mahdollisimman lähellä oikeiden tuotteiden värisävyjä. Mutta ne eivät aina vastaa täysin oikean tuotteen väriä tai värisävyä. 

TOIMITUSAIKA 

Edullinenverkkokauppa.fi pyrkii toimittamaan kaikki tilaukset tuotteessa mainitun verkkokaupan toimitusajan kuluessa, tai vähintäänkin kohtuullisessa ajassa. 

Ilmoitamme aina asiakkaalle, mikäli tilatun tuotteen toimitusaika on jostakin syystä oletettua pidempi.

YLIVOIMAINEN ESTE 

Edullinenverkkokauppa.fi:llä ei ole velvollisuutta ylittää niitä ylivoimaisia esteitä, joiden voidaan katsoa aiheuttavan viivästystä tai kokonaan estävän asiakkaan ja Edullinenverkkokauppa.fi:n välisen sopimuksen täytäntöönpanon. Ylivoimaiseksi esteiksi katsotaan ne esteet, jotka ovat Edullinenverkkokauppa.fi:n välittömän vaikutusvallan ulkopuolella. Joita voivat olla: tietoverkon toiminnan häiriöt, sähköverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset, katastrofit, työtaistelutoimenpiteet ja lakot, tulipalot, mellakat, sota tai sodan uhka tai muut viranomaisten toimenpiteet. 

TOIMITUSKUSTANNUKSET 

Tuotetiedoissa ilmoitetut toimituskustannukset ovat voimassa vain siinä tapauksessa, että tilaus sisältää ainoastaan kyseisen tuotteen. 

Mikäli tilauksessa on useita kotiinkuljetustuotteita, veloitetaan kuljetusmaksu erikseen jokaista tilattua tuotetta kohti.

Kun tilaus sisältää samalta useamman kuin yhden tuotteen, järjestelmämme ilmoittaa automaattisesti oikeat toimituskustannukset. 

KOTIIN TOIMITUS 

Kun toimitustavaksi valitaan kotijakelu / kotiinkuljetusvakuutettuna, asiakas saa tuotteen ilmoittamaansa toimitusosoitteeseen. 

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen, mutta toimitukseen ei kuulu esimerkiksi tuotteen kantamista kynnyksen yli tai kerroksiin kantoa. 

Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen. 

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta GSM-numerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa.

Kuljetusyrityksen vahingoittaman tuotteen tilalle saatte uuden tuotteen.

Jos toimitus viivästyy sen takia, että vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna aikana, tavaran säilyttämisesta aiheutuvat maksut peritään asiakkaalta. 

Mikäli vastaanottajaa ei ole tavoitettu 7 vuorokauden kuluessa, palautetaan tavarat toimittajille ja aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta. 

Tässä tapauksessa loppuosa kauppasummasta palautetaan asiakkaalle.

TOIMITUSTAVAT

Tavaroiden toimitustapa on tavarantoimittajakohtainen Edullinenverkkokauppa.fi:llä on useita toimitustapoja riippuen toimituksen koosta, painosta mm.: 

Pienpaketteja toimitetaan Posti Nouto- ja kotijakelupakettina, kotijakelupaketti yritetään tuoda kerran perille asti työpäivän aikana. Mikäli vastaanottaja ei tavoiteta perillä, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen, ja paketin voi noutaa postista. 

Pienpaketteja toimitetaan Postin noutona ja kotijakelu pakettina. Pienpaketteja toimitetaan Postin noutona, jolloin Posti ottaa yhteyttä vastaanottajaan ja ilmoittaa kun tuote on noudettavissa. Kotijakelupaketti Posti ottaa yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi.

Suuremmat tuotteet ( ellei tuotekortilla ole muuta mainittu ) toimitetaan perille ( kuormauto kappaletavara toimituksina), sinne asti, jonne kunkin tuotetyypin käyttämä jakeluauto pääsee (täysperävaunusta pakettiautoon). Toimituksen siirto tästä eteenpäin, kuten sisään- tai kerrokseen kanto, on asiakkaan omalla vastuulla. Näiden tuotteiden osalta kuljettajillamme on ohje soittaa annettuun GSM-numeroon ennen toimitusta.

TILAUKSEN VASTAANOTTAMINEN 

Tuotteet pakataan tukevasti ja tarkoituksenmukaisesti kuljetusvaurioiden minimoimiseksi. 

Tästä huolimatta tarkistakaa toimitettujen tuotteiden kuljetuspakkauksien kunto ennen lähetteen allekirjoittamista. Mikäli havaitsette pakkauksissa selkeitä ulkoisia vaurioita, tehkää vahinkoilmoitus yhdessä kuljetusyhtiön edustajan kanssa ja Edullinenverkkokauppa.com:n asiakaspalveluun kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info (at) edullinenverkkokauppa.fi

Normaalisti toimitusosoitteessa tulisi olla joku paikalla tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen.

Mikäli näin ei ole, sinun on huolehdittava siitä, että annettuun GSM-numeroon saadaan yhteys kun toimitus on tulossa. Kuljetuksemme hoitaa alueesta ja tuotteesta riippuen useampi kuljetusliike, emme pysty takaamaan soiton ajoitusta, paitsi että kuljettaja soittaa viimeistään jos toimitusosoitteessa ei ole vastaanottajaa. Tällöin mahdollisesta purusta pitää sopia suoraan kuljettajan kanssa.

HUOM ! Mikäli vastaanottaja sopii kellonaika tai sovittu pvm purku. Veloitamme ajoituksesta aiheutuneet kulut vastaanottajalta sisältäen: kuljetuksen keskeytys, säilytys/terminaali, sovittu kellonaika/pvm purku ja uusintakäynti joka on kaikkiaan luokkaa n. 60,00 - 70,00 Eur.

Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, eikä häntä tavoiteta annetusta GSM-numerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa ja veloitamme mahdollisesta turhasta kuljetuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Toimituksen mukana seuraa rahtikirja tai lähete. Sinun tulee tarkistaa vastaanotettu tavara, että toimitus on rahtikirjan/lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Säästä aina rahtikirja/lähete.

Mikäli havaitset ongelmia toimituksessa tai tuotteessa, toimii seuraavasti:

1. Ennen rahtikirjan/lähetteen allekirjoittamista, tee siihen kirjallinen merkintä virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, sinulle.

2. Ota välittömästi yhteyttä meihin (yhteystietomme löydät sivun alareunasta).

Nämä yhteystavat hyväksymme tilausten ja muiden tiedonantojen vastaanottokanaviksi. Emme ota vastuuta mahdollisilla muilla kanavilla lähetettyjen tiedonantojen 

vastaanottamisesta. HUOM ! mikäli tiedonantosi on kiireellinen (esim. pikaiseen toimitukseen liittyvä), luota sähköpostiin vain kun saat meiltä kuittauksen viestiisi että se on otettu onnistuneesti vastaan. Emme ota vastuuta mahdollisista sähköpostihäiriöistä jossakin viestin matkan varrella

TILAUKSEN PERUMINEN 

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus tilauksen vahvistamisen jälkeen. Jos kyseessä on asiakkaan toiveiden mukaan muokattu tai tuotettu mittatilaustuote, on tilaus peruutettava kolmen (3) päivän kuluessa tilauksesta. Tilauksen peruuttaminen tapahtuu lähettämällä peruutusilmoitus tilausnumeroineen Edullinenverkkokauppa.fi:n sähköpostiosoitteeseen info (at) edullinenverkkokauppa.fi

PALAUTUSOIKEUS 

Mikäli asiakkaan tilaama tuote on erityisesti valmistettu, tuotettu tai muokattu asiakkaan toiveiden tai antamien mittojen mukaisesti, ei tällä tuotteella ole yleistä tutustumis- tai palautusoikeutta. Tuote on tällöin valmistettu asiakkaan toiveiden ja antamien mittojen mukaisesti, jolloin uudelleen myyminen on mahdotonta. Myös mittavirhe on näissä tuotteissa asiakkaan vastuulla. 

Mikäli tuote on perustuote ilman asiakkaan erityistoiveita, on näillä tuotteilla kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Palautettava tuote on pakattava huolellisesti kuljetusvaurioiden estämiseksi. On suositeltavaa käyttää tuotteiden alkuperäispakkauksia tuotepalautusta tehtäessä. Tuotteen kuljetuspakkauksen avaamisessa on noudatettava yleistä varovaisuutta. 

Edellytämme palautettavan tuotteen / myyntipakkauksen olevan virheetön ja jälleenmyyntikelpoinen. Jos haluat palauttaa tuotteen, on ennen palauttamista oltava yhteydessä meihin sähköpostitse info (at) edullinenverkkokauppa.fi, jossa annamme ohjeet tuotteen palauttamiseksi.

Tuotteen/tuotteiden palautuksen kirjaamisen jälkeen maksusuorituksenne ja mahdolliset rahtikulunne vähennettynä palautetaan kokonaisuudessaan ilmoittamallenne pankkitilille. Tämä tapahtuu 30 päivän kuluessa tilauksen peruutusilmoituksen käsittelystä tai tuotteen/tuotteiden palauttamisesta.

Edullinenverkkokauppa.com ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautustuotteiden kuljetusvaurioista. Edullinenverkkokauppa.com pitää oikeudet periä asiakkaalta epäasianmukaisessa palautuksessa vaurioituneen tuotteen aiheuttamat kulut.

Virheettömän tuotteen palauttaminen on asiakkaan itse huolehdittava palautuskustannuksista.

TAKUU 

Mikäli tuotteessa ilmenee virheitä, ota välittömästi yhteyttä meihin, jotta voimme sopia tuotteen korjaamisesta, korvaamisesta tai palauttamisesta. 

Kaikilla tuotteilla on yhden vuoden takuu, mikäli tuotekuvauksissa ei ole toisin mainittu. Tuotteen takuutodisteena toimii tilauksen yhteydessä sähköpostitse asiakkaalle toimitettu tilausvahvistus. Takuuaika alkaa tilausvahvistuksen saapumispäivämäärästä ja jatkuu annetun takuuajan.

Takuun edellytyksenä on, että tuotteen asennusohjeita on noudatettu huolellisesti. 

Takuuvastuu edellyttää, että tuotetta on käytetty valmistajan ja myyjän ohjeiden mukaisesti. Edullinenverkkokauppa.com vapautuu takuuvastuusta, mikäli on todennäköistä, että tuotteen huonontuminen tai vioittuminen on johtunut kuluttajan toiminnasta. 

Aina ennen takuupalautusta asiakkaan on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme info (at) edullinenverkkokauppa.fi, jonka jälkeen annamme lisäohjeita takuutoimenpiteitä varten.

TAKUU EI KATA:

- Tuotteen normaalin toistuvan käytön aiheuttamaa kulumista. 

- Ylivoimaisten esteiden, kuten onnettomuuden, vaikutuksia. 

- Käyttäjän tai kolmannen henkilön huolimattomuuden tai tahallisen teon vaikutuksia. 

- Vikoja jotka ovat aiheutuneet pakkaukseen kulkeutuneiden vieraiden esineiden, hyönteisten, nesteiden tai voimakkaiden luonnonolosuhteiden, kuten äärimmäisten lämpötilojen, vaikutuksesta.

tech
Edullinenverkkokauppa.fi
Maitovuori Oy
Vuorenkyläntie 2108
FI-19850, Putkijärvi
FINLAND
puh. 045-2226669
info@edullinenverkkokauppa.fi
Y-tunnus: 2794227-6